تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی چرا زوجین اغلب بعد از ۸ سال زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند؟ سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد بازسازی صحنه سقوط و مرگ مشکوک جوان ۱۷ ساله در مشهد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است
سرخط خبرها

تاکی‌کاردی قلب چیست و چه علائمی دارد؟

  • کد خبر: ۸۶۳۰۹
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
تاکی‌کاردی قلب چیست و چه علائمی دارد؟
تاکی کاردی فوق بطنی یا دهلیزی (SVT) به ضربان قلب بالا گفته می‌شود که از دهلیز‌های فوقانی قلب آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تاکی کاردی به ضربان قلب سریع در حال استراحت (ضربان قلب بالای ۱۰۰ در دقیقه) گفته می‌شود. بسته به علت اصلی و میزان کارایی قلب، تاکی کاردی می‌تواند خطرناک باشد. این عارضه در میان مردم با عنوان تپش قلب شناخته می‌شود.

برخی از افراد مبتلا به تاکی کاردی ممکن است علامت یا عوارضی نداشته باشند. با این حال، تاکی کاردی خطر سکته، ایست ناگهانی قلب و مرگ را افزایش می‌دهد.

علت بروز تاکی کاردی

قلب از دو بطن و دو دهلیز تشکیل شده است. تاکی کاردی زمانی اتفاق می‌افتد که این حفره‌ها بسیار سریع بتپند. تاکی کاردی به ضربان قلب بالا در حال استراحت اشاره دارد.

به طور کلی، قلب یک فرد بزرگسال در حالت استراحت بین ۶۰ تا ۱۰۰ بار در دقیقه می‌تپد. هنگامی که یک فرد تاکی کاردی یا تپش قلب دارد، اتاقک‌های فوقانی یا تحتانی قلب، بطور قابل توجهی سریعتر می‌تپند.

هنگامی که قلب خیلی سریع می‌تپد، کمتر پمپ می‌شود و جریان خون به بقیه بدن از جمله خود قلب کاهش می‌یابد.

خطرات تاکی کاردی

خطر عوارض تپش قلب به ۵ عامل وابسته است: شدت تپش قلب، نوع تاکی کاردی، ضربان قلب هنگام حمله، مدت زمان تپش قلب و بیماری‌های قلبی دیگر.

شایع‌ترین خطرات ناشی از تپش قلب عبارتند از لخته‌های خون،  نارسایی قلبی،  حمله‌های غش و مرگ ناگهانی.

نحوه درمان تاکی کاردی

گزینه‌های درمانی بسته به علت بیماری، سن و سلامت عمومی فرد مبتلا به تاکی کاردی و سایر عوامل متفاوت است. هدف از درمان تاکی کاردی، رفع علت آن است. هنگامی که از نظر بالینی قابل انجام باشد، پزشک ممکن است سعی کند ضربان را کُند، از بروز تاکی کاردی‌های بعدی پیشگیری کند و با تجویز دارو عوارض را کاهش دهد.

در برخی موارد، پزشک بدون توجه به کاهش تپش قلب فقط به دنبال رفع منشاء آن است. در موارد دیگر که علت اصلی یافت نمی‌شود، ممکن است پزشک درمان‌های مختلفی را امتحان کند.

اقدامات خاصی وجود دارد که می‌تواند مانع از تاکی کاردی یا تشدید آن شود. برای پیشگیری از تپش قلب می‌توان از دارو‌ها و یا عمل‌های جراحی بسته به شدت و منشا تاکی کاردی استفاده کرد.

منبع: کارگرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->